dilluns, 28 de maig del 2012

Hola!! Com es presenta el final del curs? Espere que bé, per Belles Arts ja casi acabem les classes i queden totes les entregues de treballs i les calificacions. I estiu!

Volia comparir amb vosaltres el blog de Textures de barri. Un projecte fotogràfic molt ambiciós que he començat aquest hivern i que segurament tindrà molta continuitat al llarg de la meua vida.

Aquesta és la direcció: http://texturesdebarri.blogspot.com.es/

Un abraç ben gran des de València i espere que tot vaja de meravella pel Broch i Llop. Vos estime!!!

2 comentaris:

MAVI MEZQUITA ha dit...

Hola Judith!
Com va tot? Gràcies pel teu post, i sort amb el teu blog en particular i amb el curs i les notes en general.
Pel centre anem fent, la situació actual a l'ensenyament és complicada i el futur ni te conte. M'imagine que a la universitat també haureu tingut mogudes. Però no hem de baixar la guàrdia.
Molts besets i a currar!

JUDITH ha dit...

Sempre és d'agrair les teues paraules Mavi. A la universitat la situació és extrema... S'està parlant de moltes coses que posen els pèls de punta a qualsevol (no signar actes, no donar per finalitzat el curs actual, vagues indefinides, tancaments a les biblioteques...) Belles Arts s'ha constituit en assemblea, tant professors com alumnat i hi ha moltes ganes per lluitar per el que és nostre i el que ens mereixem. Ja vorem com acaba tot açó. Molta sort!!! I un abraç molt gran!