dijous, 17 d’abril del 2014

Art i creativitat.























Mostra d'Art i creativitat a Vila-real.


1 comentari:

MAVI MEZQUITA ha dit...

L'artista urbà Sam3 ha culminat ja el mural a una de les parets del centre Molí la Vila, inclòs a la segona edició de la mostra d'art i creativitat TEST, el festival que se celebra a El Convent, espai d'art des del passat mes de març i que serveix de plataforma de suport als nous artistes i creadors. El projecte presentat per Sam3 és el segon disseny que es fa a l'aire lliure a la ciutat dins del festival, després del mural urbà de l'artista Escif, al carrer Mestre Goterris de Vila-real.

Sam3 va nàixer a Elx, es va criar a Caravaca i resideix a Múrcia. És conegut per les seues siluetes negres gegants que es poden trobar en parets de mig món, des de Buenos Aires a Betlem, des de Bari a Cartagena i ara també a Vila-real. El regidor de Cultura, Alberto Ibáñez, i el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, acompanyats del director del festival TEST, Pasqual Arnal, i la directora de Museus, Carmela Falomir, han visitat aquest matí l'obra de l'artista internacional, que ara ocupa una de les parets del centre d'Alzhéimer de Vila-real.

Leer más en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=25589&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.