diumenge, 6 d’abril del 2008

Expo a la Casa de l'Oli. Vila-real.


Del 10 al 20 d'abril farem una exposició de fotografia Imma Arrufat, Toni Luque i Mavi Mezquita. Títol: Free Click. Tres visions ben diferents del món que ens envolta.
Esteu convidats, la inauguració és el dijous 10 a partir de les 7 de la vesprada.

10 comentaris:

Begonya Mezquita ha dit...

Bona sort! Ens veurem a la casa de l'Oli, per cert, un nom ben xulo per a un espai d'art!

JUDITH ha dit...

Ale Mavi que xulo, no? A vore si me puc passar a vore-la, ójala puguera estar a la inaguració, faré el possible per anar, però no et puc prometre res, que ara les setmanes que queden son dures. M'alegre de que les coses estiguen anant tan be per ahi, per la facultat de luxe! I a la cita del IVAM del dia 18 ens veiem, no? Un bes ben fort!

Ignasi i Pilar ha dit...

Esperem veure eixes imatges que segur que no ens deixaran indiferents.
Felicitacions als tres!!

XELO PALAU ha dit...

Allí estarem...!!!!!

MAVI MEZQUITA ha dit...

Moltes gràcies en nom dels tres!
L'Ajuntament de Vila-real ens ha oferit la sala molt abans del que esperavem, perquè els ha fallat una exposició que tenien prevista per aquestes dates. Així que..., bé, ja em direu que vos sembla!
*Judit l'horari de la visita-taller a l'Ivam (Joseph Beuys!) és de 3.30 a 5.00 de la vesprada, aprofitarem el matí per veure MUVIM, etc... ja me dius.

Anònim ha dit...

Hola!
Soy Iratxe!
Espero que mañana la inaguración sea todo un exito! Yo creo que tendre muy dificil el poder asistir, con las clases que tengo voy un poco agoviada estos dias.. pero si puedo me pasare otro dia para poder verla, los sabados esta abierta?
Bueno pues nada más! si venis algun dia de visita por Valencia a ver alguna exposicion avisarme.. asi me obligo un poco a ir a verlas y de paso te veo!
Pues lo dicho: SUERTE!
Muchos Besos!!

Anònim ha dit...

Esperem que tot vaja de luxe!! demà hi haura dificultat per poder anar, però ens pasarem XD
Au!!!

MAVI MEZQUITA ha dit...

Ha estat molt bé!
Hem compartit la vesprada amb un bon grapat d'amics ( companys, alumnes i família...), hem xarrat, hem brindat amb un cava excel·lent i estem satisfets amb aquest experiment, no es pot demanar més...
Avissem: Hi haurà un Free Click II!
Gràcies!

Anònim ha dit...

Per cert Mavi, ara que ho veig. Vam anar a l'exposició el dia de la excursió ( per la tarda, al toranar) i ens vam esperar fins les 19.20, posant que s'obria a les 19. . . Fallo tècnic. . .Fins quan estarà? Espere que pugam passar-nos.
Au!!

MAVI MEZQUITA ha dit...

Ooohhhh!
Segurament el divendres obririen un poc més tard... i l'expo la desmuntarem el passat dimarts...
Tenim fotos i les podem veure(Xelo i Aingeru).
Hi hauràn d'altres i vos ho faré saber al blog, així que seguirem en contacte.