dissabte, 9 de febrer del 2008

and then (black).Murakami.


Takashi Murakami(b. 1963), one of the most thoughtful and thought-provoking Japanese artists of the 1990s. His work ranges from cartoony paintings to quasi-minimalist sculptures to giant inflatable balloons to performance events to factory-produced watches, T-shirts, and other products, many emblazoned with his signature character, Mr. DOB. Aquest és l'autor que sempre us pregunte si el coneixeu, a mi em crida l'atenció de quina manera trasllada als quadres, escultures i fins i tot mobles, l'univers del còmic japonés. La explicació està en anglés per què aneu acostumant-vos a el que tindreu a la universitat.

3 comentaris:

MAVI MEZQUITA ha dit...

M'encanta la frescor de les seues obres, encara que algunes són molt bèsties...

*Avís a Sara H.!
Un dels teus logos és el que més ha agradat (el del llapis amb una muralla al fons i com focs artificials...), si te'n recordes torna'l a fer i utilitza colors.
El dilluns parlem.

.:Hime-chan:. ha dit...

Sóc Sara:

Quina pasada de dibuixos!! >o< Jo no el coneixia, però ja m'he quedat amb el seu nom!! Espere tindre algun dia la sort de veure una exposició seva.

El logo, lo del llápiç era per simular una palmera XD A color a que et refereixes? la línia de color? o pintar-ho normal (castell marró, cel blau, blabla...)? I tamany?

MAVI MEZQUITA ha dit...

Sara:
El tamany no importa(!)
El color pot acompanyar la línia de contorn negra. Podries utilitzar els bàsics. Fes les proves que pugues i parlem el dilluns!
Gràcies i tens premi!!!