dijous, 31 de maig del 2007

FINS PROMPTE!


Bueno, acabem una etapa i molts, ja des de hui, comencem una nova... Espere que siga tan bona o millor que la que hem viscut aquestos anys junts, que de veritat, han sigut fantàstics... Jo diria que els millors anys de la meva vida. Sempre recordaré la bona gent que he conegut al Broch i Llop! Que tots tingueu molta sort en la vostra vida!! I sort per a selectivitat!!!

4 comentaris:

MAVI MEZQUITA ha dit...

The beginning! Querida!
Aquesta etapa s'havia de passar i ja s'ha acabat... Però ara comença una altra més important, on decidireu què fer amb les vostres vides. Perquè enguany heu madurat i heu viscut moltes coses petites que són el vostre punt de partida per prendre ara les decisions que calguen.
Estic feliç de vore el nivell artístic i humà que teniu alguns alumnes, i de saber que açò ho tindreu sempre.
Mare quina artista està feta la meua xica!
Una abraçada, besets i molta sort Judit!

toni vidal ha dit...

Molt bé eixe pla detall, i més utilitzar una tècnica anacrònica com l'olivetti per donar el fi, tot just quan la cosa comença. Cercar els detalls sempre ha estat una bona tasca per conseguir renovar.
Sort

Anònim ha dit...

Todo el sentimiento Judit!
Pues si, toda la razón tenéis, a mi me ha cambiado mucho la vida en estos dos años también, por circunstacias y porque ya tocaba.
El año pasado empezé de cero, en serio, me gustaba pintar y todo eso..pero no tenia ni idea y hacia mucho que no lo hacia y he aprendido muxisimo no sabeis como os lo agradezco.
Toni por ejemplo nos preguntaba si valia la pena todo esto(¿que pena?),
yo si fuera profesor fliparía viendo comentarios como estos que hay por aqui, o hablando con los alumnos, viendo lo q saben gracias a que les has enseñado.
Me alegro muxisimo de haberos conocido.
un abrazo y ser felices que no hace falta muxo, a no ser que os creáis todo lo que os dicen.
:)

lucia ha dit...

Be, la direcció del centre també té que algo que dir, Angi i Lucia Arnau, ja saben que ens haguera agradat tindre més relació amb ell@s però que saben que el centre el tindran obert per a el que desitgen en la seua carrera artística, sort.