dissabte, 26 de maig del 2007

Exposició d'alumnes del Batxillerat Artístic. Curs 2006/07


A la Casa de l'Oli, del 24 de maig al 3 de juny, podeu veure una mostra dels treballs que han fet els alumnes aquest curs.

7 comentaris:

MAVI MEZQUITA ha dit...

Els alumnes i professors del Batxillerat Artístic de l'IES Professor Broch i Llop han inaugurat a la Casa de l'Oli de Vila-real una exposició amb una mostra dels treballs més representatius realitzats al llarg del curs en les assignatures de modalitat d'aquest batxillerat.
Dins d'aquesta mostra es poden veure, des d'escultures fetes amb metall o fang, fins a diverses tècniques artístiques sobre diferents suports.
Per la inauguració els alumnes han preparat unes videocreacions, que només es poden veure aquest dia. I la novetat d'enguany és la utilització de la càmera digital per conéixer les últimes tendències artístiques i representar-les mitjançant la fotografia.
El que ens queda d'aquesta forma de mostrar i compartir amb els demés allò que a les classes és un treball més, és l'emoció de contemplar les obres d'una altra manera, enmarcades, ordenades... i comprovar que tot allò que estudien els alumnes de repent té sentit.
Aquesta resenya apareixerà pròximament al periòdic Mediterràneo.

Begonya Mezquita ha dit...

De sobte, la feina d'ensenyant pren tot el sentit. És per aquestes coses que val la pena, la nostra professió! Mary...

JUDITH ha dit...

Mare meua Mavi, que xula ha quedat, i per a mi aquella tarda va ser fantàstica. Un curs molt bo la veritat, difícil d'oblidar... Per tot, la gent, el que hem fet... Tot una mica, però meu guarde ben dins i per a sempre. Ara a preparar selectivitat... ens queda lo més dur i VACANCES!!!

Ignasi i Pilar ha dit...

Enhorabona a tot el Departament pel treball tan fantàstic que feu. L'exposició, com la dels anys anteriors, és una bona mostra de la vostra tasca i de la il·lusió que poseu en la vostra feina.
Des d'ací volem també felicitar als vostres alumnes.

MAVI MEZQUITA ha dit...

Moltes gràcies Ignasi i Pilar, en nom d'alumnes i professors del departament d'Arts.
Gràcies per estar sempre amb nosaltres, per recolçar-mos i tindre aquestos detalls.
De veres sou únics!

XELO PALAU ha dit...

Mavi, la expo va quedar xulissima, molt millor que l'any passat, si segueixes superan-te així açó al final no es podrà soportar... Sols em sap grau no haver pogut ajudar en tota la creació. L'any que ve millor si cap... ENHORABONA!

MAVI MEZQUITA ha dit...

Gràcies Xelo!
Sense tú no estarien penjades aquestes fotos. Sé que estás ahí querida. No te va a doler...